Medewerker Operations

24-32 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. Wij regelen medicijnuitgifte op maat met onze MediRol.

SPITS Oosterwolde is met ruim 200 medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan meer dan 200 apotheken en instellingen.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan, waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Ben je minimaal een halfjaar beschikbaar en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Lees dan snel verder! Voor de afdeling Operations zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Medewerker Operations

Wat zijn jouw taken?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze eindgebruikers (patiënten) op tijd hun medicijnen ontvangen. Dit doe je door de gevulde zakjes te controleren op juistheid. Of door de machines te bedienen die de medicijnzakjes vullen. Er zijn diverse taken, wat veel afwisseling biedt. Daarbij heb je als medewerker Operations een belangrijke en verantwoordelijke taak!

Wie zoeken wij?

• Je hebt een positieve instelling, houdt van aanpakken en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avonden en op zaterdag).
• Je bent minimaal 16 jaar oud en minimaal voor zes maanden beschikbaar.

Wat bieden wij?

• Een verantwoordelijke functie voor 24 tot 32 uur per week. Het bruto-uur salaris bedraagt vanaf 21 jaar € 12,79.
• Werken in een gezellig, enthousiast team.
• Diverse werkzaamheden.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met één van de teamleiders Operations. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000.

Samen kunnen we een positieve impact hebben op de gezondheidszorg. Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Reageer dan snel op deze vacature! Vul onderstaand formulier in of stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.

Stuur deze vacature door via WhatsApp

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacatureoverzicht >