DIENSTEN

SPITS biedt meer dan alleen de MediRol

Diensten SPITS

SPITS is opgericht met als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt specifieke geneesmiddelen. Deze service kan uit worden gebreid met verschillende ondersteunende diensten die SPITS aanbiedt. Zo wordt de MediRol bijvoorbeeld met behulp van de inpakservice klaargemaakt voor bezorging, dit kan inclusief toedienlijsten.

Om een bepaalde periode te kunnen overbruggen, biedt SPITS de overbruggingsservice aan. Hiermee kan er tot bijvoorbeeld het eerst volgende officiële instuurmoment van gebruik gemaakt worden.

Om de therapietrouw te bevorderen heeft SPITS in 2022 de SPITS MediRol Dispensers op de markt gebracht. Daarnaast ondersteund SPITS (bijna) alle slimme dispensers en werkt SPITS samen met KIJKsluiter voor een beter begrip over medicatie.

SPITS MediRol

MediRol

Om het juist innemen van de medicijnen gemakkelijker en velliger te maken, kan er gebruik worden gemaakt van de MediRol.

Meer weten over de MediRol

Inpakservice

Inpakservice

Om het gebruik van de MediRol nog gemakkelijker en veiliger te maken kunnen klanten gebruik maken van de inpakservice en toedienlijsten.

Overbruggingsservice

SPITS Overbruggingsservice

Mutaties in en nieuwe gebruikers van de MediRol de eerste 24 uur veilig en verantwoord opvangen met de overbruggingskaart met de overbruggingsservice.

Meer weten over de
overbruggingsservice

SPITS MediRol Dispenser

SPITS MediRol Dispenser

Om het gebruik van de MediRol nóg veiliger en gemakkelijker te maken heeft SPITS een nieuwe dispenser ontworpen.

Meer weten over de
SPITS MediRol Dispenser

Medido

Medido

SPITS werkt samen met Medido om ervoor te zorgen dat patiënten hun medicatie met behulp van de Medido veilig in kunnen nemen.

Meer weten over Medido

KIJKsluiter

KIJKsluiter

SPITS werkt samen met stichting KIJKsluiter om ervoor te zorgen dat informatie over medicijnen in de MediRol makkelijk te begrijpen is.

Meer weten over KIJKsluiter