SPITS Oosterwolde

CONTACTGEGEVENS:
Tel.: 0516 740 000
Mail info@spitsoosterwolde.nl

Een naam voor onze Rowadose productiemachines

Onze FDS productiemachines hadden altijd een naam, terwijl de nieuwe BD RowaDose productiemachines vanaf het begin een nummer kregen. Inmiddels hebben we al een tijdje afscheid genomen van de FDS machines en werd het tijd om de RowaDose machines een naam te geven.

Om onze medewerkers hierbij te betrekken, konden zij thema’s inzenden waarop de namen gebaseerd zouden worden. Collega Wietske Eringa had het thema ‘bekende namen in de geschiedenis van de geneeskunde en wetenschap’ ingestuurd. Door middel van een stemming werd dit thema gekozen als de winnaar. Wietske heeft daarmee een theaterbon ter waarde van € 250 gewonnen.
 
We hebben de voorkant van onze machines laten bestickeren met een portret en informatie van de personen waarop de namen zijn gebaseerd.

Een naam voor onze RowaDose productiemachines

Maak kennis met onze RowaDose machines: Charlotte (Jacobs) | Felix (Hoffman) | Harmon (Morse) | Leo (Sternbach) | Maria (Madame Curie) | Nikola (Tesla) | Paul (Ehrlich) | Rosalyn (Sussman) | Theresa (Cori)

Naar het nieuwsoverzicht

SPITS Oosterwolde is met ruim 200 gekwalificeerde medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan ruim 200 apotheken en instellingen. De RowaDose, de nieuwste generatie verpakkingsmachines, produceert de MediRollen.

Met deze nieuwe verpakkingsmachines levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor de eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. 

De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. SPITS Oosterwolde voldoet aan de GDS norm en ISO 9001:2015.

 

 

Duurzaamheidscertificaat

Bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieu beheer verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Hiervoor heeft SPITS een stappenplan opgesteld in samenwerking met het bedrijf HIT. Een gedeelte van dat plan hebben we binnen SPITS inmiddels uitgevoerd.
Onderdeel van he plan is o.a. het afsluiten van alle pc’s na werktijd en het uitschakelen van de Rowadoses.

Voor alle uitgevoerde energiebesparende maatregelen heeft SPITS een duurzaamheidscertificaat ontvangen.

 

 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media. Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

 

 

Visie

SPITS Oosterwolde wil een rol spelen in de steeds toenemende wensen en eisen op het gebied van medicijndistributie, zowel voor bewoners van instellingen als voor cliënten die zelfstandig wonen.

Missie

SPITS Oosterwolde is een betrouwbare partner, die cliënt gebonden medicijndistributie met vastgelegde kwaliteitsnormen hanteert. Wij ondersteunen de lokale apotheek in het opzetten en onderhouden van een geautomatiseerd medicijndistributiesysteem. Deze professionele en collegiale ondersteuning stelt de lokale apotheek in staat om cliënten 'zorg op maat' te leveren. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm.  Daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.