Lars Vogelzang benoemd als gevestigde apotheker SPITS Oosterwolde

Per 1 juni heeft SPITS Oosterwolde Lars Vogelzang benoemd als gevestigd apotheker.

Sinds 2021 werkt Lars als GDS-apotheker bij SPITS Oosterwolde. In deze functie vervulde hij de sleutelrol tussen de verschillende afdelingen, waaronder productie, inkoop en sales.

Naast zijn achtergrond als apotheker heeft hij uitbreide ervaring opgedaan met Good Manufacturing Practices (GMP), onder andere binnen de voedingsindustrie. Deze ervaring draagt bij in de solide basis van kwaliteitsbeheer en procesoptimalisatie.  

In zijn loopbaan bij SPITS Oosterwolde was Lars verantwoordelijk voor succesvolle afronding van meerdere projecten. Waaronder het implementeren van een vernieuwd inspectiesysteem- en software. Met dit nieuwe systeem en software wordt de inhoud van de MediRollen met behulp van AI gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Deze implementatie draagt bij in het  bevorderen van de patiënt- en medicatieveiligheid en komt de dienstverlening aan onze klanten ten goede.

 “In mijn nieuwe functie streef ik ernaar om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor patiënten. Daarnaast wil ik processen continu evalueren en mogelijk verbeteren, zodat wij een hoog niveau van service en kwaliteit kunnen blijven leveren,” aldus Lars Vogelzang.