Medewerker Operations

28-32 uur per week

Locatie Oosterwolde

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Operations (Productie).

Wanneer je bij ons als medewerker Operations aan de slag gaat is geen dag hetzelfde. Zo kun je de dag bijvoorbeeld starten op de afdeling voorbewerking waar je invulling geeft aan de dagelijkse uitvoering van het bevoorradings- en voorbewerkingsproces. Je boekt voorraad in en handelt inkomende goederen af, maar je houdt je ook bezig met het ontblisteren, knippen, ompotten en halveren van medicijnen.
Werk je een shift op de afdeling nabewerking, dan ga je aan de slag met het controleren van medicijnzakjes, je bedient de batch validator, je voert correcties en eindcontrole uit en pakt medicijnrollen in.
Op de afdeling Operations zorg je er voor dat de juiste medicijnen in de medicijnzakjes komen. Je bedient de machines en vult trays met medicijnen die vervolgens door de machines gebruikt worden om de medicijnzakjes te vullen.

Wie zoeken wij?

Een medewerker Operations met minimaal MBO-3 niveau. Je hebt kennis en ervaring met het werken in een productieomgeving met geautomatiseerde systemen. Je hebt een positieve instelling en houdt van aanpakken. Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen en je kennis met ons te delen. Je wilt het productieproces van A tot Z onder de knie te krijgen en draagt verbeteringen aan zodat we continue blijven verbeteren. Je bent flexibel inzetbaar en zorgt samen met je collega’s voor een fijne werksfeer. Het werken in de avond en op zaterdag is onderdeel van deze functie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie voor 28 tot 32 uur per week, met ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Spits Oosterwolde is een gezonde en groeiende organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De functie wordt ingeschaald op basis van de CAO Apotheken.

Nadat je bij de introductiedag bent geweest en kennis hebt gemaakt met onze organisatie zul je uitgebreid worden ingewerkt volgens ons inwerkprogramma. We kijken naar je kwaliteiten en aan de hand daarvan word je ingezet in het productieproces.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de functie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de heer H. van der Veen, teamleider Operations, bereikbaar op telefoonnummer 0516-740 000 of hr@spitsoosterwolde.nl.

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is?
Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar hr@spitsoosterwolde.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.