Medewerker Operations

24-32 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. SPITS ondersteunt op deze manier apotheken in het verlenen van zorg aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. Wij zorgen voor medicijnuitgifte op maat met de MediRol.

SPITS Oosterwolde verzorgt op dit moment de medicatie voor ca 200 apotheken en instellingen.

Voor de afdeling Operations zijn wij – vanwege groei van ons klantenbestand - per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

 

Medewerker Operations

Wat moet je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Operations. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze eindgebruikers (patiënten) op tijd hun medicijnen ontvangen. Dit doe je door de gevulde zakjes te controleren op juistheid. Of door de machines te bedienen die de medicijnzakjes vullen. Waar je ook staat: je hebt een belangrijke en verantwoordelijke taak!

Wie zoeken wij?

Je hebt een positieve instelling, houdt van aanpakken en wil jezelf graag verder ontwikkelen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avonden en op zaterdag) en zorgt samen met je collega’s voor een fijne werksfeer. Als je ervaring hebt in een productie-omgeving met geautomatiseerde systemen is dat mooi meegenomen!

Je bent minimaal 16 jaar oud en per direct, of op zeer korte termijn en minimaal voor een halfjaar beschikbaar!

Wat bieden wij?

Wij bieden een verantwoordelijke functie voor 24 tot 32 uur per week, met ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nadat je bij de introductiedag bent geweest en kennis hebt gemaakt met onze organisatie zul je uitgebreid worden ingewerkt volgens ons inwerkprogramma. We kijken naar je kwaliteiten en aan de hand daarvan word je ingezet in het productieproces.

Daarnaast bieden wij:

 • voor 22-jarigen en ouder een salaris van € 12,40 bruto per uur;
 • groeiende organisatie;
 • in het kader van vitaliteit:
  • gratis fruit op de vestiging;
  • een bedrijfsfitnessregeling;
 • eigen bedrijfsrestaurant
 • een collectieve zorgverzekering
 • inschaling in het eigen loongebouw
 • een royale pensioenregeling
 • 180 vakantie-uren op basis van een 36-urige werkweek;
 • overige arbeidsvoorwaarden op basis van cao Apotheken.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de functie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de heer H. van der Veen, teamleider Operations,  bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000 of h.vanderveen@spitsoosterwolde.nl

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatiebrief en cv naar hr@spitsoosterwolde.nl.

Whatsapp, logo icon - Free download on IconfinderStuur deze vacature door via WhatsApp

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >