Medewerker HR

16 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. SPITS ondersteunt op deze manier apotheken in het verlenen van zorg aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. Wij zorgen voor medicijnuitgifte op maat met de MediRol.

SPITS Oosterwolde verzorgt op dit moment met meer dan 200 medewerkers de medicatie voor ruim 200 apotheken en instellingen. Om de HR-administratie voor al onze medewerkers goed te verzorgen zoeken wij per direct een zorgvuldige en gedreven medewerker HR (16 uur per week)

Wat ga je doen

Als medewerker HR voer je zelfstandig de personeels- en verzuimadministratie. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s van de afdeling HR en de salarisadministrateur. Verder heb je dagelijks contact met medewerkers en leidinggevenden over uiteenlopende HR-zaken. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Verrichten administratieve werkzaamheden omtrent instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers via het personeelssysteem AFAS;
 • Tijdig signaleren van de vereiste acties voortkomend uit wet- en regelgeving (ondere andere WWZ, WAB, cao en personeelshandboek);
 • Zorgen voor up to date personeelsdossiers;
 • Coördineren sollicitatieprocedures;
 • Organiseren en verzorgen van de introductiedag van nieuwe medewerkers;
 • Vragen van medewerkers en leidinggevenden beantwoorden over toepassing van HR-beleid, cao en regelingen;
 • Beheren van de HR mailbox.

Sinds kort zijn we overgestapt naar AFAS/Profit. De komende tijd gaan we dit systeem optimaliseren en verder implementeren. We verwachten hierin van jou een actieve bijdrage, onder andere  door het optimaliseren van workflows en signaleringen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nauwkeurige, communicatief sterke collega, die graag samenwerkt maar ook zelfstandig goed uit de voeten kan. Je zorgt voor overzicht in de diverse processen, signaleert afwijkingen en schakelt soepel tussen de verschillende werkzaamheden. Daarnaast vind je het leuk om processen te verbeteren. Specifiek als het gaat om het optimaliseren van werkprocessen in AFAS/Profit. Je hebt een dienstverlenende collegiale houding waardoor je goed benaderbaar bent voor alle collega’s. Jouw integriteit staat buiten kijf.

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en ruime ervaring met AFAS/Profit. Vanzelfsprekend heb je kennis van het arbeidsrecht.
Idealiter werk je vier dagen van vier uur.

Wat bieden wij?

Wij bieden een brede functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Je gaat deel uitmaken van een klein, hecht en gedreven team – naast jou - bestaande uit de manager HR en de HR-adviseur.

Naast een leuk team bieden wij:

 • volop ontwikkelingsmogelijkheden;
 • groeiende organisatie;
 • in het kader van vitaliteit:
  . gratis fruit op de vestiging
  . een bedrijfsfitnessregeling;
 • eigen bedrijfsrestaurant
 • een collectieve zorgverzekering
 • inschaling in het eigen loongebouw
 • een royale pensioenregeling
 • 172,8 vakantie-uren op basis van een 36-urige werkweek;
 • overige arbeidsvoorwaarden op basis van cao Apotheken.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Hidde Botma, manager HR, bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000 of h.botma@spitsoosterwolde.nl. Je kunt ook onderstaand online sollicitatieformulier invullen. 

Ga jij ons helpen HR binnen SPITS verder te professionaliseren? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 1 december 2020 naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl. 

Procedure

De eerste gesprekronde zal plaatsvinden op 7 december en de tweede gespreksronde op 14 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >