CONTACTGEGEVENS:

SPITS Oosterwolde

Vanuit Oosterwolde verzorgt SPITS met ca 190 gekwalificeerde medewerkers de productie van MediRollen. De MediRollen worden geproduceerd door FDS-machines en de nieuwe generatie Rowadose. De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. Wij voldoen aan de GDS norm en aan ISO 9001:2015

Formulieren

Voor uw gemak kunt u gebruik maken van enkele standaardformulieren. 
Ga naar de formulieren

Vacatures

Op zoek naar een functie bij SPITS Oosterwolde? Bekijk het actuele vacature-overzicht. Wilt u graag bij ons werken, maar is er geen vacature die bij u past? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl. Voor mensen die het verschil maken, hebben wij altijd plaats. 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media.

Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

Rookvrije generatie

Samen met al onze medewerkers gaan we op weg naar een rookvrij SPITS Oosterwolde. We hebben ons als doel gesteld om vanaf 1 januari 2021 een rookvrije werkgever te zijn. 

De eerste stap is gezet: het gehele terrein is rookvrij met één centrale rookvoorziening. De tweede stap is het realiseren van een volledig rookvrij SPITS Oosterwolde. De projectgroep is aan de slag met allerlei activiteiten, zoals:

  • informatiebijeenkomsten voor medewerkers
  • aanbieden van cursussen 'stoppen met roken'
  • bezoek aan bedrijven die geheel rookvrij zijn
  • deelname aan StopTober

Samen op weg naar een rookvrije generatie! 

Links Twan Jansen (dga SPITS Oosterwolde) en rechts Antonios Vonofakos (managing director BD Rowa) voor de Rowa Dose machine
Links Twan Jansen (dga SPITS Oosterwolde) en rechts Antonios Vonofakos (managing director BD Rowa) voor de Rowa Dose machine

SPITS Oosterwolde investeert in nieuwe verpakkingsmachines

SPITS Oosterwolde heeft de strategische keuze gemaakt haar machinepark te vervangen met de nieuwste generatie verpakkingsmachines, de Rowa Dose. Hiervoor is vier jaar geleden een samenwerking aangegaan met BD Rowa uit Duitsland. Gezamenlijk is gewerkt aan verbetering van het concept en de software. Dit jaar worden de Rowa Dose systemen geplaatst.  Met deze vervanging van het machinepark zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen we nog sneller op de behoeften van onze klanten, te weten de apotheken met haar patiënten, inspelen.

“We zijn trots op de aanschaf van deze nieuwe verpakkingsmachines. Hiermee levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor onze eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. Wij zijn dit traject samen met BD Rowa gestart en ik heb alle vertrouwen in een goed eindresultaat”, aldus Twan Jansen, dga SPITS Oosterwolde.

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm en daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.