CONTACTGEGEVENS:

SPITS Oosterwolde

Vanuit Oosterwolde verzorgt SPITS met ca 190 gekwalificeerde medewerkers de productie van MediRollen. De MediRollen worden geproduceerd door FDS-machines en de nieuwe generatie Rowadose. De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. Wij voldoen aan de GDS norm en aan ISO 9001:2015

Formulieren

Voor uw gemak kunt u gebruik maken van enkele standaardformulieren. 
Ga naar de formulieren

Vacatures

Op zoek naar een functie bij SPITS Oosterwolde? Bekijk het actuele vacature-overzicht. Wilt u graag bij ons werken, maar is er geen vacature die bij u past? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@spitsoosterwolde.nl. Voor mensen die het verschil maken, hebben wij altijd plaats. 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media.

Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

Rowa Dose feestelijk overgedragen!

De 1e Rowa Dose is officieel overgedragen aan onze afdeling Operations. In de loop van 2019 worden nog meer Rowa Dosen geplaatst ter vervanging van de huidige FDS-machines. De Rowa Dose is een machine voor het leveren van automatisch ingepakte geneesmiddelen aan apotheken.

Op de foto v.l.n.r.: Ulco de Boer (projectleider Beter Healthcare), Saskia van Goor (apotheker SPITS), Jorryt Taekema (manager operations SPITS) en Thea Eringa (commercieel directeur SPITS).

Oosterwolde, 25 april 2019

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm en daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.