SPITS Oosterwolde

CONTACTGEGEVENS:
Tel.: 0516 740 000
Mail info@spitsoosterwolde.nl

Edwin Frenay van 't Veen, directeur SPITS Oosterwolde

Edwin Frenay van 't Veen, ooit begonnen als verpleegkundige, is per 1 juni directeur van SPITS Oosterwolde. “De veranderingen in de zorg bieden veel kansen voor SPITS”, vertelt Frenay van ’t Veen. “De onderneming kan haar leidende rol verder uitbouwen. Er liggen mooie kansen en uitdagingen. Ook willen we slim inspelen op een demografische ontwikkeling als vergrijzing en toenemende krapte van zorgpersoneel.”

“Edwin heeft een brede ervaring binnen de gezondheidszorg, waarvan laatstelijk binnen ziekenhuis Nij Smellinghe en een groot netwerk”, vertellen Kees van der Graaf en Twan Jansen, apothekers en eigenaren van SPITS Oosterwolde. “Hij kan ons helpen nog meer mensen veilige medicatie te bieden en nog meer werkgelegenheid te creëren in het noorden.”

Edwin Frenay van 't Veen begon zijn loopbaan in de zorg als oncologisch verpleegkundige. Later was hij onder meer werkzaam als manager poliklinieken bij het Scheper Ziekenhuis in Emmen en manager zorg en gezondheid bij zorgverzekeraar De Friesland. Voor de overstap naar SPITS was Edwin zorgmanager bij ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. 

SPITS Oosterwolde is met ruim 200 gekwalificeerde medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan ruim 200 apotheken en instellingen. De RowaDose, de nieuwste generatie verpakkingsmachines, produceert de MediRollen.

Met deze nieuwe verpakkingsmachines levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor de eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. 

De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. SPITS Oosterwolde voldoet aan de GDS norm en ISO 9001:2015.

 

 

Klanttevredenheid: 8,7

Eind vorig jaar hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd om te onderzoeken wat onze klanten van ons product en dienstverlening vinden. Wij werden beoordeeld met het rapportcijfer 8,7.

Hier zijn we enorm trots op! Wij ontvingen een hoge score voor vriendelijke bejegening, betrouwbaarheid, snelle levering en omvang van het assortiment. Naast complimenten hebben we ook een aantal tips gekregen, waar we de komende tijd mee aan de slag gaan.

 

 

 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media. Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

 

 

Visie

SPITS Oosterwolde wil een rol spelen in de steeds toenemende wensen en eisen op het gebied van medicijndistributie, zowel voor bewoners van instellingen als voor cliënten die zelfstandig wonen.

Missie

SPITS Oosterwolde is een betrouwbare partner, die cliënt gebonden medicijndistributie met vastgelegde kwaliteitsnormen hanteert. Wij ondersteunen de lokale apotheek in het opzetten en onderhouden van een geautomatiseerd medicijndistributiesysteem. Deze professionele en collegiale ondersteuning stelt de lokale apotheek in staat om cliënten 'zorg op maat' te leveren. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm.  Daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.