SPITS Oosterwolde

CONTACTGEGEVENS:
Tel.: 0516 740 000
Mail info@spitsoosterwolde.nl

Bluetooth no energy stickers zorgen voor snel traceren canisters met geneesmiddelen

In onze productie omgeving zijn meer dan 4.000 canisters met geneesmiddelen voorzien van een ‘bluetooth no energy’ sticker voor realtime lokalisatie (RTL). Door de toepassing van deze stickers zijn de canisters snel te traceren. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op in het zoeken naar de canisters en daardoor een efficiëntere productie op de RowaDose verpakmachines. Meest belangrijke daarbij is dat het de medicatieveiligheid ten goede komt.

Dit project is tot stand gekomen door een unieke samenwerking met SilverCloud Zorg IoT, Blyott en Wiliot. Wereldwijd zijn slechts 20 projecten geselecteerd voor deelname.

“Wij zijn enorm trots dat SilverCloud Zorg IoT, samen met Wiliot en Blyott, dit project uitvoert bij SPITS Oosterwolde”, aldus Edwin Frenay van ’t Veen, directeur SPITS Oosterwolde. “Het unieke van dit project is dat wij VEEL tags op een kleine locatie kunnen volgen wat met andere technologie niet kan, niet flexibel of te kostbaar is. Juist door de inzet van deze tags kan ons interne proces worden versneld en is onze foutmarge nog verder verkleind”.

Lees het volledige bericht >

 

SPITS Oosterwolde is met ruim 200 gekwalificeerde medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan ruim 200 apotheken en instellingen. De RowaDose, de nieuwste generatie verpakkingsmachines, produceert de MediRollen.

Met deze nieuwe verpakkingsmachines levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor de eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. 

De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. SPITS Oosterwolde voldoet aan de GDS norm en ISO 9001:2015.

 

 

Duurzaamheidscertificaat

Bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieu beheer verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Hiervoor heeft SPITS een stappenplan opgesteld in samenwerking met het bedrijf HIT. Een gedeelte van dat plan hebben we binnen SPITS inmiddels uitgevoerd.
Onderdeel van he plan is o.a. het afsluiten van alle pc’s na werktijd en het uitschakelen van de Rowadoses.

Voor alle uitgevoerde energiebesparende maatregelen heeft SPITS een duurzaamheidscertificaat ontvangen.

 

 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media. Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

 

 

Visie

SPITS Oosterwolde wil een rol spelen in de steeds toenemende wensen en eisen op het gebied van medicijndistributie, zowel voor bewoners van instellingen als voor cliënten die zelfstandig wonen.

Missie

SPITS Oosterwolde is een betrouwbare partner, die cliënt gebonden medicijndistributie met vastgelegde kwaliteitsnormen hanteert. Wij ondersteunen de lokale apotheek in het opzetten en onderhouden van een geautomatiseerd medicijndistributiesysteem. Deze professionele en collegiale ondersteuning stelt de lokale apotheek in staat om cliënten 'zorg op maat' te leveren. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm.  Daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.