SPITS Oosterwolde

CONTACTGEGEVENS:
Tel.: 0516 740 000
Mail info@spitsoosterwolde.nl

SPITS Oosterwolde verzorgt met meer dan 200 gekwalificeerde medewerkers de productie van MediRollen. De MediRollen worden geproduceerd door de nieuwste generatie verpakkingsmachines, de RowaDose. 

Met deze nieuwe verpakkingsmachines levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor de eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. 

De Photons controleren elk zakje op de juiste inhoud. SPITS Oosterwolde voldoet aan de GDS norm en ISO 9001:2015.

Visie

SPITS Oosterwolde wil een rol spelen in de steeds toenemende wensen en eisen op het gebied van medicijndistributie, zowel voor bewoners van instellingen als voor cliënten die zelfstandig wonen.

Missie

SPITS Oosterwolde is een betrouwbare partner, die cliënt gebonden medicijndistributie met vastgelegde kwaliteitsnormen hanteert. Wij ondersteunen de lokale apotheek in het opzetten en onderhouden van een geautomatiseerd medicijndistributiesysteem. Deze professionele en collegiale ondersteuning stelt de lokale apotheek in staat om cliënten 'zorg op maat' te leveren. 

Nieuws

Wil je meer lezen over SPITS Oosterwolde. Op onze nieuwspagina verzamelen wij de nieuwtjes en wetenswaardigheden over ons bedrijf.

Ga naar het nieuwsoverzicht >

 

 

Formulieren

Voor uw gemak kunt u gebruik maken van enkele standaardformulieren. 
Ga naar de formulieren

Vacature Directeur

Wij zijn op zoek naar een ondernemend boegbeeld voor ons high tech bedrijf. Enkele kerntaken zijn:

  • Integraal verantwoordelijk; continuïteit van leveringen en inspireren en ontwikkelen van medewerkers staan centraal.
  • Bijdragen aan bouwen van netwerkorganisatie, anticiperen op kansen in het zorgveld, doorontwikkelen ICT.
  • Wo werk- en denkniveau, ruime leidinggevende ervaring, kennis van productieprocessen en affiniteit met de zorg.
  • Ondernemend, verbindend, inspirerend, ambitieus, samenwerkingsgericht, oog voor mens en proces.

Geïnteresseerd? Op de site van Beljon + Westerterp vindt alle informatie over de inhoud van de functie en hoe u kunt reageren.

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media. Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact met ons sales team opnemen. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op 0516 740 000.

Mailen
Stel uw vraag per mail. 

Social
Volg ons op LinkedIn. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Oosterwolde voldoet aan alle punten uit de GDS norm en daarmee zijn wij het 3e bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Een resultaat waar we meer dan trots op zijn

Tevens voldoet SPITS Oosterwolde aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Oosterwolde voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.