CONTACTGEGEVENS:

SPITS Alkmaar

Vanuit SPITS Alkmaar staan circa 150 medewerkers voor u klaar om dagelijks uw MediRollen te produceren. SPITS Alkmaar produceert met PROUD-machines en controleert de zakjes door middel van de Photon. Ingepakt in de door u gewenste verpakking inclusief toedienlijst bieden wij een kant-en-klaar product aan. Wij voldoen aan de GDS-norm en de ISO 9001:2015 norm.

Formulieren

Voor uw gemak kunt u gebruik maken van enkele standaardformulieren. 
Ga naar de formulieren.

Vacatures

Op zoek naar een functie bij SPITS Alkmaar? Bekijk het actuele vacature-overzicht. Wilt u graag bij ons werken, maar is er geen vacature die bij u past? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@spitsalkmaar.nl. Voor mensen die het verschil maken, hebben wij altijd plaats. 

1e paal uitbreiding SPITS Alkmaar

De kop is er af! De 1e paal is geslagen aan de Diamantweg 21 in Alkmaar. 

Een feestelijk moment voor de eigenaren, familie, bouwpartners en werknemers van o.a. SPITS Alkmaar, Distripack Pharma, Apotheek SPITS-ReZA, UPLUS en MediCheck. Na 2 jaar zorgvuldige voorbereiding zijn we nu echt van start gegaan. Deze bedrijven bouwen met haar partners het bestaande pand uit naar een farmaceutisch bedrijf van ruim 7600 m2. De productieruimtes voor de MediRollen zijn ontworpen volgens de hoogste toekomstige productienormen. Daarnaast komen er moderne kantoren, vergaderruimtes en een auditorium voor symposia en opleidingen. Voor de 200 medewerkers is er straks een gezellig bedrijfsrestaurant, een recreatieruimte en een fitnessruimte beschikbaar. “A great place to work” vinden wij een voorwaarde voor succes.  

Samen met Heddes Bouw en Ontwikkeling, Klaver Giant groep, Kropman, Orbit architecten en Duytsbouw constructies bouwt SPITS Alkmaar aan de farmacie van de toekomst. Dit sterke bouwteam is de uitdaging aangegaan om de opdracht in 9 maanden te realiseren.

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media.

Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons sales team. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur op 072 511 4292.

Mailen
Stel uw vraag per mail.

Social
Volg ons op LinkedIn. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Alkmaar voldoet aan alle punten uit de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). 

Tevens voldoet SPITS Alkmaar aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Alkmaar voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.