CONTACTGEGEVENS:

SPITS Alkmaar

Telefoonnummer: 072 511 4292
E-mail: info@spitsalkmaar.nl

Nieuwe thuisbasis

Sinds 2021 heeft SPITS Alkmaar een splinternieuwe thuisbasis. Het voormalige pand was door de groei van SPITS en door het ontstaan van nieuwe business units te klein geworden. Dit heeft geresulteerd in een prachtig nieuw en modern pand dat van alle gemakken voorzien is.

Het nieuwe pand beschikt over een eigen productie faciliteit met 1000m2 cleanroom voor het verpakken van de MediRol, een groothandel en logistieke faciliteiten. Op deze manier zijn we gereed voor de toekomst en streven wij altijd naar een nog betere dienstverlening voor onze klanten.

Vanuit vestiging Alkmaar staan circa 150 medewerkers voor u klaar om dagelijks uw MediRollen te produceren. SPITS Alkmaar produceert met PROUD-machines en controleert de zakjes door middel van de Photon. Ingepakt in de door u gewenste verpakking inclusief toedienlijst bieden wij een kant-en-klaar product aan. Wij voldoen aan de GDS-norm en de ISO 9001:2015 norm.

Formulieren

Voor uw gemak kunt u gebruik maken van enkele standaardformulieren. 
Ga naar de formulieren.

Vacatures

Op zoek naar een functie bij SPITS Alkmaar? Bekijk het actuele vacature-overzicht. Wilt u graag bij ons werken, maar is er geen vacature die bij u past? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@spitsalkmaar.nl. Voor mensen die het verschil maken, hebben wij altijd plaats. 

Contact

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, mail en social media.

Voor vragen over de MediRol en de aanvullende diensten kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons sales team. Of maak gebruik van het contactformulier; wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op. 

Bellen 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur op 072 511 4292.

Mailen
Stel uw vraag per mail.

Social
Volg ons op LinkedIn. 

GDS en ISO gecertificeerd

SPITS Alkmaar voldoet aan alle punten uit de GDS norm, zoals deze gecontroleerd wordt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). 

Tevens voldoet SPITS Alkmaar aan de nieuwste ISO richtlijnen 9001:2015. U kunt het certificaat downloaden om voor uw eigen inspectie aan te tonen, dat SPITS Alkmaar voldoet aan de ISO eisen.

Meer weten over het privacybeleid en gebruik van cookies? Download het Privacy Statement.