SPITS Alkmaar

Diamantweg 21a | 1812 RC Alkmaar 

Meer informatie

SPITS Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 35d | 7333 NR Apeldoorn

Meer informatie

SPITS Oosterwolde

Veengang 21 | 8431 NJ Oosterwolde

Meer informatie

Het proces van verpakken

Het verpakken van medicatie is vorm gegeven op basis van de Richtlijnen Geïndividualiseerde Medicijndistributie (KNMP). In het productieproces volgt SPITS strikte kwaliteitsprotocollen. Met geavanceerde beeldherkenningstechnologie identificeren schouwmachines volgens vastgestelde criteria de inhoud van ieder zakje. Wilt u een indruk krijgen van het productieproces en aan welke kwaliteitseisen SPITS voldoet? Bekijk de bedrijfsfilm! 

Over SPITS

Om apotheken beter te ondersteunen met patiënt specifieke geneesmiddeldistributie heeft een aantal ondernemende apothekers SPITS opgericht. SPITS staat voor Service Provider Integrated Therapeutical Systems.

Vanuit drie locaties, verspreid over Nederland, houden farmaceutisch geschoolde medewerkers zich dag in - dag uit bezig met het verwerken van de bestellingen voor de MediRollen. Zij begeleiden de apotheken bij implementatie en zorgen voor continuïteit van hoogwaardige uitvoering. De SPITS locaties werken aan gezamenlijke kwaliteit en kunnen bij calamiteiten op elkaar rekenen. In de dienstverlening staat de farmaceutische zorg voor de gebruikers van de MediRol voorop. 

SPITS is gecertificeerd

SPITS voldoet de GDS kwaliteitsnorm, zoals opgesteld door de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd. Tevens is SPITS gecertificeerd volgens de ISO-norm 9001:2015. In deze norm ligt de nadruk op de klantentevredenheid en de betrokkenheid van het management bij het leveren van kwaliteit. 

Door te werken volgens beide normen biedt SPITS haar cliënten een gegarandeerde aflevering van MediRollen. Mocht er een calamiteit zijn op één van de locaties, dan kan de productie zonder problemen door een andere vestiging worden overgenomen.

 

Meer weten over de locaties? Bekijk de pagina van Alkmaar, Apeldoorn en Oosterwolde.