Zorg lever je niet in je eendje

Samen zorgen voor therapietrouw en medicatieveiligheid

Ontmoet SPITS op het KNMP najaarscongres

Op 10 oktober a.s. organiseert het KNMP haar jaarlijkse najaarscongres in Utrecht. Openbare en ziekenhuis apothekers ontmoeten elkaar om kennis te verzamelen, met vakgenoten bij te praten en te netwerken met nieuwe contacten. Ook SPITS zal aanwezig zijn. Ons thema is:

Door de goede samenwerking in de (farmaceutische) zorg tussen huisarts, apotheker, de zorginstelling én SPITS maken we medicatie op maat mogelijk aan patiënten.

Samen werken we aan therapietrouw en medicatieveiligheid voor alle patiënten die langdurig deze medicatie nodig hebben. Kortom, zorg lever je niet in je eendje.

Je bent welkom op de SPITS-stand

Je vindt SPITS op de beurs (stand 18). Naast een goed gesprek bieden we jou óók smakelijke koffie en een verrassende cupcake aan. Kortom, kom bijpraten of van gedachten wisselen hoe SPITS samen met jou en jouw team kan zorgen voor de best mogelijke GDV voor jouw patiënten.

Klantervaringen

Dag in- dag uit werkt SPITS samen met apothekers. Met hen en hun teams van zorgprofessionals dragen we bij aan het verstrekken van de juiste medicatie in de MediRol aan patiënten met ordeningsproblemen. De apothekers ontzorgen we met onze GDV-dienstverlening. 

Lees de Klantervaringen van deze apothekers die wij ontzorgen met onze GDV-dienstverlening.

Ik wil graag kans maken op de teamprijs!

Met jouw apotheekteam zet jij je dag in dag uit vol energie in voor de best mogelijke farmaceutische zorg aan patiënten. Met SPITS kun je een prijs winnen waar je met het hele team van kan genieten!

Registreer je hier en bezoek onze stand tijdens het congres. Daar ontvang je ons SPITS-eendje en maak je kans op één van de onderstaande prijzen.

 

Dit zijn de teamprijzen die je kunt winnen ...

Teamuitje

Samen even uit de drukte van de apotheek en ontspannen als team met een gezellig uitje. Dat kan met deze toertocht in de welbekende Lelijke Eendjes. Kortom, ontspannen doe je niet in je eendje!

 

Fruit op je werk

Met dagelijks fruit op je werk eet je extra vitamines op weg naar de winter. Dat is gezond én lekker. Win voor jouw hele team voor 4 weken vers fruit. Want ...        fruit eet je niet in je eendje!

 

Eendjes cupcakes

Tijdens een break is het soms lekker om te snoepen. Daarom voor het complete apothekersteam deze overheerlijke cupcakes om samen van te genieten. Omdat je pauze niet in je eendje neemt!