OVERZICHT DIENSTEN

Meer tijd voor zorg

Meer tijd voor zorg

Naast medicijnuitgifte op maat biedt SPITS verschillende diensten ter ondersteuning van apotheken en (zorg)instellingen bij het uitvoeren van de farmaceutische zorgtaak, zoals de mutatieservice, inpakservice en het toevoegen van de toedienlijsten. 
Deze uitgebreide farmaceutische dienstverlening levert veel voordelen op. Voor de patiënt, maar zeker ook voor de apotheek en (zorg)instelling. Kortom: meer tijd voor zorg.

Voordelen van het uitgebreide dienstenpakket

  • Binnen 24 uur wijzigingen in de MediRol veilig opvangen met de mutatieservice.
  • Tijdsbesparing in de apotheek door het gemak van de SPITS inpakservice.
  • De juiste toedienlijst direct verpakt bij de MediRol.

Inpakservice

 

Met de inpakservice worden de MediRollen per patiënt verpakt en voorzien van een etiket met naam, adres en woonplaats. Door de integratie in het productieproces garandeert SPITS, dat elke patiënt de juiste medicatie in de juiste verpakking ontvangt. 

 

meer informatie

Mutatieservice

 

Met de SPITS mutatieservice worden mutaties in de medicatieverstrekking vanuit de apotheek op een effectieve en klantvriendelijke manier opgevangen. De service bestaat uit een overbruggingskaart, waarmee voor de eerste 24 uur de medicatieveiligheid geborgd is. Daarnaast is vanuit SPITS binnen 24 uur een nieuwe MediRol voor de patiënt beschikbaar.

 

Meer informatie

Toedienlijsten

 

De toedienlijst service van SPITS maakt het mogelijk om direct bij de MediRol de juiste toedienlijst van de patiënt toe te voegen.

 

Meer informatie