Vakantiekrachten

Afdeling operations

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Met een enthousiast team werken wij hard om via deze manier van geneesmiddelverstrekking de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt te verhogen. SPITS Oosterwolde is met ruim 200 medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan ruim 200 apotheken en instellingen.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren en heb je tijd om ons te helpen in de zomer? Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven vakantiekrachten.

 

Vakantiekracht afdeling Operations

Wat moet je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Operations (Productie). Geen dag is hetzelfde; je bedient de machines, voert controles uit, pakt de medicijnrollen in. Kortom; jij zorgt ervoor dat de juiste medicijnen in de medicijnzakjes komen.

Wat vragen wij?

  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en betrouwbaar
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent flexibel
  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent minimaal 5 weken beschikbaar in de zomervakantie, waaronder tijdens de bouwvak.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 21.00 uur

Informatie?

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch  opnemen met Heero van der Veen of Kim de Haan (teamleiders Operations). Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 24 april 2022 via het digitale sollicitatieformulier op onze website.

Procedure

Als je profiel aansluit bij de vacature wordt je uiterlijk 28 april telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op de locatie SPITS Oosterwolde op 2, 3 en 4 mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >