Technisch applicatiebeheerder

32 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. SPITS ondersteunt op deze manier apotheken in het verlenen van zorg aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. Wij zorgen voor medicijnuitgifte op maat met de MediRol.

SPITS Oosterwolde verzorgt op dit moment met meer dan 200 medewerkers de medicatie voor ruim 200 apotheken en instellingen.

Voor onze groeiende en ambitieuze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een gedreven technisch applicatiebeheerder.

Technisch applicatiebeheerder

Wat ga je doen

Als technisch applicatiebeheerder ben je de schakel tussen leveranciers, systeembeheer en business. Samen met je collega’s van de ICT-afdeling en externe partners werk je aan het optimaal integreren en implementeren van lokaal draaiende applicaties, zelf geschreven applicaties (ERP) en SAAS-applicaties (AFAS, ORTEC). Je werkt direct voor en met eindgebruikers om te bouwen aan een modern geïntegreerd platform wat medicatieveiligheid garandeert en onze dienstverlening efficiënt laat verlopen. Concreet voer je onder andere onderstaande werkzaamheden uit:

  • communiceren met leveranciers over updates en uitwerken applicatie updates.
  • communiceren met externe partners en interne collega’s om via de bestaande infrastructuur applicaties en systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten.
  • adviseren bij het selecteren van applicaties en hiervoor wensen in kaart brengen.
  • ondersteunen functioneel beheer bij de inrichting.
  • samen met collega’s van afdeling softwareontwikkeling ontwikkelen van integraties met netwerkpartners.
  • ondersteunen afdeling Operations bij de het versterken van de continue aansturing van ons productieproces via ons zelfgeschreven ERP-systeem.
  • ondersteunen van collega’s om functionaliteiten van nieuwe applicaties optimaal te benutten.
  • meedenken vanuit de software engineering dev-ops gedachte om het continue uitrol- en verbeterproces inhoud te geven

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een technisch applicatiebeheerder met hbo/wo werk- en denkniveau en een afgeronde ICT-opleiding. Je hebt al enige werkervaring als technisch applicatiebeheerder in het algemeen en specifiek in het werken met Microsoft SQL en bij voorkeur ook met Azure. Vanzelfsprekend heb je passie voor je vak en je weet dit over te brengen op collega’s. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en wilt dit dan ook graag delen. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele omgeving. En je kijkt ernaar uit om samen met ons te bouwen richting een toonaangevend ICT-platform.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie voor 32 uur per week, in een jong, ambitieus  en enthousiast team binnen een groeiende, innovatieve en gezonde organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De kleine afdeling ICT (vier medewerkers) staat de komende jaren voor mooie uitdagingen en kansen, die we samen met jou willen oppakken en vormgeven. SPITS Oosterwolde biedt ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

De werving van kandidaten wordt voor SPITS verzorgd door Codecareer.  Neem voor vragen contact op met:

Joey Meijering
06 30 38 25 75
j.meijering@codecareer.nl)

of
Sara van Boekel
06 57 54 87 36
s.vanboekel@codecareer.nl 

Solliciteren kan via de site van Codecareer.