Senior softwareontwikkelaar-backend ERP, database ontwikkelaar

36 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. SPITS ondersteunt op deze manier apotheken in het verlenen van zorg aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. Wij zorgen voor medicijnuitgifte op maat met de MediRol.

SPITS Oosterwolde verzorgt op dit moment met meer dan 200 medewerkers de medicatie voor ruim 200 apotheken en instellingen.

Voor onze groeiende en ambitieuze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een gedreven senior softwareontwikkelaar -  backend ERP, database ontwikkelaar (36 uur per week).

Senior softwareontwikkelaar - Backend ERP, database ontwikkelaar

Wat ga je doen

Als senior softwareontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het doorlopend ontwikkelen van het productie-ERP-systeem van SPITS Nederland. Dit door onszelf ontwikkelde ERP-systeem stuurt productierobots aan, ontvangt en verwerkt orders, houdt geneesmiddelenvoorraden op pijl en verstuurt elke maand kloppende detailoverzichten en facturen aan onze ruim 600 klanten. Het ERP-systeem is opgebouwd uit een relationele MS-SQL database, C# communicatieservices en een Visual Basic GUI wat op een zelfontwikkeld Windows Forms MRP-framework is geschreven. De huidige softwarestack is gebouwd op Microsoftproducten.

 

De uitdagingen voor 2021 liggen in vernieuwing van ontwikkel- en beheer pipelines en het duurzaam optimaliseren van softwareontwikkeling die onze innovatie voldoende ondersteunt. Hierbij gaat het onder andere om een GIS-API(gateway) en webcomponent in Azure, maar ook een ontwikkelpipeline van één naar meer ontwikkelaars. Concreet voer je onder andere onderstaande werkzaamheden uit:

  • Beheren en uitbouwen van de ERP-core, de SQL databaseen verwerking van data hierin.
  • Communiceren via product owneren manager ICT over software-ontwikkeltaken en doorgroei van het ERP-systeem.
  • Tijdens groeifase van het ICT-team uitdiepen van requirements en communicatie met leveranciers van andere systemen waarmee wordt geïnterfaced en uitvoeren van 2e-lijnssupport/-beheer van het ERP-systeem.
  • In samenwerking met de technisch applicatiebeheerder (vacant) en junior software ontwikkelaar (vacant) vormgeven aan een modern CI/CD-proces.
  • Samen met je ICT-collega’s ervoor zorgen dat software en huidige infrastructuur naadloos op elkaar aansluiten en gemoderniseerd worden.
  • Aandragen, uitwerken en uitvoeren van ideeën over een modern software-ontwikkelproces
  • Bijdragen aan het ontwikkelproces van een groeiend ICT-team in het algemeen en het software-ontwikkelteam in het bijzonder.

Wie zoeken wij?

We zoeken een softwareontwikkelaar met hbo/wo werk- en denkniveau en een afgeronde ICT-opleiding. Je hebt ruime werkervaring als softwareontwikkelaar in het algemeen en specifiek in het werken met Microsoft SQL, C#, Visual basic GUI, GIS-API én bij voorkeur ook met Azure. Ervaring en/of affiniteit met testautomatisering is een pré. Je neemt initiatief, bent daadkrachtig en hebt een uitstekend analytisch inzicht. Vanzelfsprekend heb je passie voor je vak en weet je dit over te brengen op collega’s. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en wilt dit dan ook graag delen. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele omgeving. En je kijkt ernaar uit om samen met ons te bouwen aan een toonaangevend ICT-platform waarmee we voor alle SPITS-locaties beheer en ontwikkeling uitvoeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie voor 36 uur per week, in een jong, ambitieus en enthousiast team binnen een groeiende, innovatieve en gezonde organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afdeling ICT (vier medewerkers) staat de komende jaren voor mooie uitdagingen en kansen, die we samen met jou en andere nieuw te werven collega’s willen oppakken en vormgeven. SPITS Oosterwolde biedt ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

We ontvangen graag jouw motivatie en cv via sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.