Medewerker personeelsbeheer m/v

20-24 uur per week

Locatie Oosterwolde

Medewerker personeelsbeheer

Als medewerker Personeelsbeheer voer je zelfstandig de personeelsadministratie en de verzuimadministratie. Je werkt daarbij nauw samen met de HR Manager en de salarisadministrateur. Verder heb je natuurlijk contact met medewerkers en leidinggevenden. Je stelt nieuwe en gewijzigde arbeidsovereenkomsten op en bewaakt het proces tot en met de aanlevering bij de salarisadministratie. Ook signaleer je tijdig de afloop van de tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Je coördineert sollicitatieprocedures en hebt contact met de kandidaten. Je organiseert en verzorgt de introductiedag van nieuwe medewerkers. Je bent vraagbaak voor alle medewerkers én leidinggevenden op het gebied van cao, personeelsregelingen en arbeidsvoorwaarden. Begin 2019 is SPITS overgestapt naar een nieuw personeels, en- salarispakket (Afas/Profit). Nu deze applicatie in gebruik is, bestaat de behoefte aan verdere optimalisatie. We verwachten van de medewerkers personeelsbeheer een actieve bijdrage in het verder implementeren en door ontwikkelen van AFAS, onder andere door het optimaliseren van workflows en signaleringen.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een communicatief sterke collega, die graag samenwerkt maar ook zelfstandig heel goed uit de voeten kan. Een collega die graag zijn of haar zaakjes op orde heeft. Wij verwachten van jou als medewerker personeelsbeheer dat je (pro)actief meedenkt over het optimaliseren van werkprocessen in AFAS; je hebt daarin ruimte voor eigen inbreng en vernieuwing. Jouw dienstverlenende en collegiale houding maken jou toegankelijk, waardoor leidinggevenden en medewerkers je makkelijk weten te vinden. Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, ruime ervaring met personeelsinformatiesystemen en specifiek met AFAS. Vanzelfsprekend ben je bekend met arbeidsrecht en wettelijke regelingen en CAO’s. Je hebt overtuigingskracht, staat stevig in je schoenen en schakelt makkelijk tussen verschillende lagen in een organisatie. Verder ben je kwaliteitsgericht en handel je nauwkeurig en integer.

Wat bieden wij?

SPITS Oosterwolde biedt een brede functie waarin ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor de bedrijfsfitness, collectieve zorgverzekering of een gezonde maaltijd in ons bedrijfsrestaurant krijgen. De functie wordt ingeschaald op basis van de CAO Apotheken.
SPITS Oosterwolde kent een royale pensioenregeling en je krijgt 172,8 vakantie uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Edwin van der Vries, HR-Manager a.i., bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000 of sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.

Denk jij vaker ‘het kan wel’ in plaats van ‘het kan niet’? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.

In verband met projecten en vervanging tijdens zwangerschapsverlof betreft het een tijdelijke functie tot 1 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >