Medewerkers farmaceutische productie

12-40 uur per week

Locatie Alkmaar

SPITS Alkmaar BV bestaat ruim 18 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan o.a. zorginstellingen en apotheken. SPITS verpakt geneesmiddelen op patiëntniveau per soort of per innamemoment met als eindproduct de MediRol. Het verpakken van geneesmiddelen en het printen van de informatie op de MediRollen gaat volledig geautomatiseerd door speciaal ontworpen dispenseermachines. SPITS Alkmaar BV verzorgt  op dit moment met ongeveer 160 medewerkers de medicatie voor zo’n 200 apotheken en instellingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar medewerkers farmaceutische productie 12-40 uur per week.

Medewerker farmaceutische productie (12-40 uur per week)

De medewerker farmaceutische productie werkt onder leiding van de teamleider en manager operations.  Je voert volgens vaste procedures werkzaamheden uit op onze productie afdeling. De taken bestaan onder andere uit: 

  • Inboeken en voorraadbewerking
  • Machineoperator
  • Het verpakken van de MediRollen
  • Controlerende en correctie taken

Competenties

  • Kwaliteitsgericht
  • Discipline
  • Samenwerken
  • Flexibel

Opleiding

Werktijden

Maandag t/m donderdag wordt van 8:00 uur tot 21:30 uur in 3 roosterblokken gewerkt. 
Vrijdag en zaterdag werken wij van 8:00 uur tot 17:00 uur.  
Minimale beschikbaarheid: 2 avonden (17:30 tot 21:30 uur) en één zaterdag per twee weken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke functie in een gezond en groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis de cao apotheken.  Daarnaast hebben we tal van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een eigen bedrijfsrestaurant en eigen modern vormgegeven sportschool.

Informatie en sollicitatie

Op onze productieafdeling werken collega’s van alle leeftijden en achtergronden samen aan kwaliteit. Deze mix van verschillende collega’s maakt het werken bij SPITS Alkmaar erg leuk. Ben jij die secure, kwaliteit gerichte en gedreven collega? Mooi, Dan zijn we opzoek naar jou!

Voor nadere informatie over het bedrijf en de functie kan je telefonisch of per e-mail contact opnemen met afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 072-5114292 of vacatures@spitsalkmaar.nl  Via dit e-mailadres ontvangen wij graag jouw schriftelijke sollicitatie vergezeld van een uitgebreid CV.

 

Terug naar het vacature-overzicht