Medewerkers farmaceutische productie

12-40 uur per week

Locatie Alkmaar

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan bij een modern farmaceutisch bedrijf in Alkmaar?

Ben jij verantwoordelijk, flexibel, kwaliteitsgericht, kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken én ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ken jij SPITS Alkmaar al?
Wij van SPITS Alkmaar produceren de MediRol. Een MediRol bestaat uit zakjes medicijnen die zijn ingepakt per innamemoment. De MediRol wordt gebruikt door patiënten thuis, in zorginstellingen en in gevangenissen.

SPITS Alkmaar verzorgt momenteel met circa 180 medewerkers de medicatie voor ruim 200 apotheken en zorginstellingen. SPITS Alkmaar is gevestigd in een modern gebouw aan de Diamantweg te Alkmaar. Het bedrijfspand beschikt tevens over een bedrijfsrestaurant en een modern vormgegeven gym.

Welke functie ga je vervullen?
Op de productieafdeling werken collega’s van verschillende leeftijden en achtergronden samen aan de productie van de MediRollen. Ter uitbreiding van ons productieteam zijn wij op zoek naar:

Medewerker Farmaceutische Productie

Wat ga je doen?

Als Medewerker Farmaceutische productie ben je werkzaam op de productieafdeling, onder leiding van een groep teamleiders en een Manager Operations. Op de productieafdeling voer je verschillende taken uit volgens vaste regels en procedures, deze zijn erg belangrijk om de kwaliteit van de MediRollen te waarborgen. Bij indiensttreding word je eerst intern opgeleid. Middels deze interne opleiding wordt je voor verschillende taken binnen het productieproces gekwalificeerd. Zo ben je breed inzetbaar en blijft het werk variërend!

Een greep uit de taken:

  • Inboeken en voorraadbewerking;
  • Machineoperator;
  • Verpakken van de MediRollen;
  • Controleren en corrigeren.

Wat zijn de werktijden?

Bij SPITS Alkmaar werken we van maandag tot en met vrijdag in de volgende vijf verschillende roosterblokken:

  • 08:00 – 12:30
  • 08:00 – 1700
  • 13:00 – 17:00
  • 13:00 – 21:30
  • 17:30 – 21:30

Op zaterdag is er geen avondshift en wordt er alleen gewerkt in roosterblok 1, 2 en 3.

Minimale beschikbaarheidseis: 12 uur per week, twee avonden per week en één zaterdag per twee weken.

Heb je zin gekregen om kennis met ons te maken?

Solliciteer dan door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 072-5114292 of mail naar vacatures@spitsalkmaar.nl. Via dit e-mailadres kun je je schriftelijke motivatie vergezeld van een uitgebreid CV toezenden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.