Marketing en communicatiemanager

32-36 uur per week

Locatie Alkmaar

Als marketing en communicatiemanager aan de slag bij een innovatieve speler in de farmacie

Als marketing en communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor het algehele marketingbeleid van Spits Alkmaar waarbij de samenwerking met de andere Spits vestigingen belangrijk is. Je bent een sparringpartner voor propositie ontwikkeling en vindt het leuk om campagne ideeën en –concepten te bedenken, te ontwikkelen en uit te werken in concrete initiatieven en planningen. In samenwerking met de afdeling sales waar jij onderdeel van bent signaleer je kansen in de markt en weet je deze behoeften te vertalen naar ondersteunende materialen. Ook het organiseren van evenementen, zoals nascholingen, beurzen en congressen behoren tot je takenpakket. We hebben een ambitieuze groeidoelstelling waarbij je jouw capaciteiten ten volle kunt benutten.

SPITS Alkmaar is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken met als doel de ‘medicatieveiligheid’ en ‘therapietrouw’ te vergroten. Veilig en vertrouwd medicijngebruik voor patiënten is waar wij het voor doen. De patiënt staat bij ons centraal.

De farmaceutische branche is dynamisch en constant in beweging. SPITS Alkmaar loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten in deze branche.

Je komt bij ons werken vanuit een splinternieuw kantoor. Modern vormgegeven met alle denkbare faciliteiten. Denk hierbij aan transparante kantoren, flexplekken, bedrijfsrestaurant, een bar, eigen sportschool en groen. We zijn collegiaal, jong en vooral ambitieus!

Marketing en communicatiemanager

Wat breng je mee?

Naast een afgeronde hbo- of wo-opleiding Marketing en/of Communicatie, heb jij ten minste 3 jaar relevante aantoonbare werkervaring in een commerciële organisatie. Affiniteit met de farmacie is hierbij een grote pré. Jij bent enthousiast en beschikt over uitstekende commerciële en sociaal communicatieve vaardigheden. Voor deze rol beschik je vanzelfsprekend over een proactieve werkhouding en kan je goed plannen en organiseren. Je bent een echte doorzetter en gaat voor het resultaat! Je vindt het leuk om je nieuwe dingen eigen te maken en je hebt een hands on mentaliteit. Kwaliteitsbewustzijn en oog voor detail zijn in onze branche een must.

Wat ga je dagelijks doen?

  • Opzetten en bewaken van de marketing strategie
  • Marktonderzoek en concurrentieanalyse
  • Opzetten en opvolgen van marketingcampagnes, zowel online als offline
  • Ondersteunen van de sales afdeling door nodige materialen ter beschikking te stellen
  • Ontwikkelen van nieuwe producten en diensten (concepten uitwerken) en in de markt zetten
  • Bewaken van het merk en verbeteren van de naamsbekendheid
  • Organiseren van evenementen, zoals nascholingen, beurzen en congressen.
  • Verantwoordelijk voor interne communicatie en organiseren van evenementen voor personeel en bedrijfsuitjes
  • Actief volgen van trends en ontwikkelingen in de markt om in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen
  • Motiveren en enthousiasmeren van diverse afdelingen, bijvoorbeeld door het presenteren van nieuwe concepten

We bieden je bij SPITS Alkmaar een afwisselende en uitdagende job in een groeiende en gezonde organisatie. Het salaris dat wij bieden is marktconform.

We vullen dit aan met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een laptop, een iPad en een bereikbaarheidsvergoeding. Daarnaast ondersteunen wij in de opbouw van je pensioen door 2/3 deel in te leggen.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan

waarin je jouw creativiteit kwijt kan binnen een innovatieve organisatie en een dynamisch werkveld?

Solliciteer dan nu via onderstaande informatie;

SPITS Alkmaar BV (www.spitsbv.nl) functie: Marketing en communicatiemanager. Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 072-5114292 of  mailen naar vacatures@spitsalkmaar.nl  Via dit e-mailadres kun je je schriftelijke sollicitatie vergezeld van een uitgebreid CV toezenden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.