ICT medewerker

32-40 uur per week

Locatie Alkmaar

Als ICT medewerker aan de slag bij een innovatieve speler in de farmacie

Je krijgt een veelzijdige functie binnen de ICT afdeling. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijns beheertaken op het gebied van kantoorautomatisering en applicaties. Tevens is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een gezond en groeiend bedrijf dat volop in beweging is.

De ICT-afdeling bestaat uit 2 collega’s en is verantwoordelijk voor de ICT bij zowel Spits, Distripack Pharma als bij een aantal stadsapotheken. Je zal veel sparren over ICT en is er ruimte om eigen oplossingen uit te werken. Voor de meer complexe zaken mag je een beroep doen op onze vaste leveranciers. In deze functie kan je in een moderne, informele omgeving in korte tijd veel leren en veel ervaring opdoen.

SPITS Alkmaar is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken met als doel de ‘medicatieveiligheid’ en ‘therapietrouw’ te vergroten. Veilig en vertrouwd medicijngebruik voor patiënten is waar wij het voor doen. De patiënt staat bij ons centraal. 

De farmaceutische branche is dynamisch en constant in beweging. SPITS Alkmaar loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten in deze branche.

Je komt bij ons werken in een splinternieuw kantoor. Modern vormgegeven met alle denkbare faciliteiten. Denk hierbij aan transparante kantoren, flexplekken, een bedrijfsrestaurant, een bar, een eigen sportschool en groen. We zijn collegiaal, jong en vooral ambitieus! Spreekt dit jou aan en ben je woonachtig in Noord-Holland? Mooi, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

ICT medewerker

Wat breng je mee?

richting de interne klanten en ga jij integer om met informatie. Je hebt goede communicatievaardigheden in Nederlands en Engels in woord en geschrift. Tevens ben je leergierig van aard en ben je bereid nieuwe informatie je snel eigen te maken. Een rijbewijs is in deze functie een echte must!

Wat ga je dagelijks doen?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijns beheertaken op het gebied van kantoorautomatisering en applicaties. Daarnaast werk je mee aan projecten. Jouw taken:

  • Interne eerstelijns support
  • Onderhouden en vervangen van werkstations
  • Oplossen van storingen aan printers, scanners, barcodelezers, computer hardware en –software
  • Onderhouden van contact met leveranciers voor het melden en opvolgen van storingen
  • Verzorgen van applicatie-, netwerk- en systeembeheer

Wat wij je bieden

Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week bij een jonge, informele en ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is en jou de ruimte geeft jezelf verder te ontwikkelen. En natuurlijk;

  • Werken in een informele omgeving in een nieuw pand met o.a. bedrijfsrestaurant, gym en geweldige koffie
  • Een passend salaris op basis van jouw kennis en ervaring. De functie van ICT medewerker is ingedeeld op functieschaal 4 Cao Apotheken (€ 1790,- tot € 2327,30 o.b.v. 36 uur per week)
  • Een reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • Vergoeding mobiele telefoon

 

Heb je zin gekregen om kennis met ons te maken?

Solliciteer dan nu via onderstaande informatie;

SPITS Alkmaar BV (www.spitsbv.nl) functie: Marketing en communicatiemanager. Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 072-5114292 of  mailen naar vacatures@spitsalkmaar.nl  Via dit e-mailadres kun je je schriftelijke sollicitatie vergezeld van een uitgebreid CV toezenden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.