Functioneel applicatiebeheerder met ruime AFAS ervaring

24-32 uur per week

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Door deze methode van inpakken, ontvangen patiënten alle geneesmiddelen per stuk of per innamemoment verpakt. Het is een manier van geneesmiddelverstrekking die de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt aanzienlijk verhoogt. SPITS ondersteunt op deze manier apotheken in het verlenen van zorg aan hun patiënten in zowel de thuissituatie als in een instelling. Wij zorgen voor medicijnuitgifte op maat met de MediRol. SPITS Oosterwolde verzorgt op dit moment met meer dan 200 medewerkers de medicatie voor ruim 200 apotheken en instellingen.

Voor onze groeiende en ambitieuze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel applicatiebeheerder met ruime AFAS ervaring (24-32 uur per week). 

Functioneel applicatiebeheerder met ruime AFAS ervaring

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de optimale aansluiting van applicaties op onze bedrijfsprocessen. Daartoe inventariseer en analyseer je wensen van de verschillende afdelingen/eindgebruikers en vertaalt deze naar inrichtingsvoorstellen voor nieuwe mogelijkheden. Je onderhoudt contact met de softwareleveranciers en bent op de hoogte van de op handen zijnde ontwikkelingen. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen van SPITS en weet dan ook wat er binnen het bedrijf speelt. Je houdt overzicht over ons applicatielandschap, voert de regie hierover en zoekt continu naar verbetermogelijkheden.

Concreet voer je onder andere onderstaande werkzaamheden uit.

  • Volledig beheer (waaronder autorisaties) en (verdere) inrichting van AFAS Insite en Profit, Ortec, Inception en andere bedrijfskritische software-systemen
  • Inventariseren, in overleg met productowners prioriteren, implementeren en evalueren van (nieuwe) functionaliteiten
  • Coördineren en begeleiden van nieuwe updates, signaleren van nieuwe en gewijzigde functionaliteiten en hierover communiceren naar key-users en eindgebruikers
  • Opstellen van testplannen en begeleiding uitvoeren van tests
  • Opleiden begeleiden en ondersteunen van key-users en gebruikers
  • Beheren en opstellen van (gebruikers-)documentatie
  • Bewaken van de voortgang van uitstaande meldingen bij interne en externe leveranciers en toezien op een adequate afhandeling
  • Opzetten en onderhouden van rapporten, analyses en overige managementinformatie
  • Storingen oplossen

Gedurende het eerste jaar zal je focus voornamelijk op de verdere uitrol van AFAS Insite en in minder mate Profit liggen, waarvoor je nauwe afstemming hebt met de afdelingen Finance & Control, HR en de key-users van de verschillende afdelingen. Gedurende dit eerste jaar wordt je dan ook functioneel begeleid door de productowner AFAS en operationeel door de manager HR. Na dit jaar ga je deel uitmaken van het team ICT.

Wie zoeken wij?

We zoeken een functioneel applicatiebeheerder met hbo werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring als functioneel applicatiebeheerder. Je hebt ruime kennis van en ervaring met AFAS Insite en Profit. Je bent analytisch ingesteld, en bent in staat om jouw ICT- en proceskennis op begrijpelijke wijze over te brengen. Je bent communicatief zeer vaardig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Je neemt jouw verantwoordelijkheid voor optimale werking en integratie van de applicaties afgestemd op onze bedrijfsprocessen. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en wilt dit dan ook graag delen. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele omgeving. En je kijkt ernaar uit om samen met ons de applicaties optimaal in te zetten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie voor 24-32 uur per week, in een groeiende, innovatieve en gezonde organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De kleine afdeling ICT (vier medewerkers) staat de komende jaren voor mooie uitdagingen en kansen, die we samen met jou willen oppakken en vormgeven. Spits Oosterwolde biedt ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Hidde Botma, manager HR, bereikbaar op telefoonnummer 0516-740 000 of h.botma@spitsoosterwolde.nl.

Ga jij ons helpen HR binnen SPITS verder te professionaliseren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >