Bijbaan Medewerker Operations

Locatie Oosterwolde

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Met een enthousiast team werken wij hard om via deze manier van geneesmiddelverstrekking de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt te verhogen. SPITS Oosterwolde is met ruim 200 medewerkers verantwoordelijk voor de dienstverlening aan ruim 200 apotheken en instellingen.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren en ben je minimaal 2 avonden per week beschikbaar? Dan is dit wellicht de perfecte bijbaan voor jou!

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

 

Medewerker operations (bijbaan)

Wat moet je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Operations (productie). Geen dienst is hetzelfde; je bedient de machines, voert controles uit, pakt de medicijnrollen in. Kortom; jij zorgt ervoor dat de juiste medicijnen in de medicijnzakjes komen.

Wat vragen wij?

  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en betrouwbaar
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent flexibel
  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent minimaal 2 avonden (17.30 – 21.00 uur) per week beschikbaar.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Informatie?

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met één van de teamleiders Operations. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000.

Whatsapp, logo icon - Free download on Iconfinder Stuur deze vacature door via WhatsApp

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan je motivatiebrief en cv via het digitale sollicitatieformulier op onze website. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacatureoverzicht >