Allround ICT'er

28-32 uur per week

Locatie Oosterwolde

Wat ga je doen?

In deze functie ga je aan de slag met het neerzetten van een ICT platform, waar de organisatie op kan blijven bouwen. Je gaat aan de slag met zeer uiteenlopende uitdagingen binnen onze ICT omgeving. Zo koppel je bijvoorbeeld applicaties en maak je optimaal gebruik van bestaande applicaties. Je maakt data inzichtelijk en biedt ondersteuning in de afstemming proces-gebruiker-ICT.


SPITS heeft een eigen ERP systeem ontwikkeld en verzorgt zelf de doorontwikkeling en het onderhoud van dit systeem. Ons software gestuurde UniFi netwerk biedt ons inzicht, veiligheid en uitbreidingsmogelijkheden. Waar nu nog veel applicaties lokaal draaien, is het de wens om deze in de toekomst op een moderne manier beschikbaar te maken voor de gebruikers, door bijvoorbeeld cloudoplossingen.

Wie zoeken wij?

Een Allround ICT-er met HBO werk- en denkniveau en een afgeronde ICT opleiding. Je hebt kennis en ervaring met het werken met Microsoft SQL. Je wordt enthousiast van ICT oplossingen en ziet hierin mogelijkheden voor onze organisatie. Je vindt het een uitdaging om met specialistische soft- en hardware van lokale en internationale medische ICT leveranciers te werken. Je werkt vanuit de ‘hoge-beschikbaarheid-gedachte’ zodat de Windows clusters altijd stabiel blijven draaien. In afstemming met medewerkers en klanten zorg je voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke toegang tot bestanden en data van nu veelal lokaal gehoste applicaties.

Uiteraard ben je nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en je wilt deze graag delen. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele omgeving waar je samen met je collega’s zorgt voor een fijne werksfeer. Je ben flexibel inzetbaar en vindt het een uitdaging om samen te bouwen richting een robuust ICT platform.

Wat bieden wij?

Wij bieden een brede functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. In deze functie ben je een belangrijke spil binnen ons jonge groeiende ICT team. De afdeling ICT staat de komende jaren voor mooie uitdagingen en kansen, zoals bijvoorbeeld het koppelen van databronnen en sensoren om slimme systemen te maken. Bij blijven ons, in VB/C# MSSQL gebouwde, ERP systeem door ontwikkelen, koppelen en ontsluiten aan andere systemen.

SPITS Oosterwolde biedt ruimte voor eigen inbreng en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken bij een gezonde en groeiende organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor de bedrijfsfitness, collectieve zorgverzekering of een gezonde maaltijd in ons bedrijfsrestaurant krijgen. De functie wordt ingeschaald op basis van de CAO Apotheken. SPITS Oosterwolde kent een royale pensioenregeling en je krijgt 172,8 vakantie uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Pier van der Graaf, Manager ICT, bereikbaar op telefoonnummer 0516-740000 of hr@spitsoosterwolde.nl.

Denk jij vaker ‘het kan wel’ in plaats van ‘het kan niet’? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 25 maart 2019 naar hr@spitsoosterwolde.nl.