Accountmanager UPLUS

32-36 uur per week

West en Zuid Nederland

UPLUS is een landelijke netwerkorganisatie waarin meerdere zorgverleners samenwerken. Door deze samenwerking ontzorgt UPLUS zorginstellingen volledig op het gebied van de totale farmaceutische dienstverlening. Steeds meer instellingen kiezen voor UPLUS. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste 

Accountmanager (32-36 uur per week) West en Zuid Nederland

Accountmanager UPLUS

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille. Je opent deuren bij nieuwe zorginstellingen, genereert leads en voert verkoopgesprekken.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven accountmanager met passie voor acquisitie. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe contacten om te zetten naar klanten. UPLUS Zorgdiensten is een landelijke organisatie. Dit betekent dat je veel onderweg zult zijn en centraal woont in het land, bij voorkeur in de regio Amersfoort. Een flexibele grondhouding is een vereiste. 

Daarnaast beschik je over

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Kennis van het zorglandschap, een actueel netwerk en affiniteit binnen de zorg
  • Bij voorkeur 3-5 jaar sales ervaring
  • Ervaring met aanbestedingstrajecten
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een geldig rijbewijs B

Wat bieden we?

Een afwisselende functie in een jonge, dynamische en groeiende organisatie in een uitdagend werkveld. Je werkt regelmatig vanuit huis en bent vaak onderweg naar klanten en potentiele klanten. Collegiaal overleg vindt plaats op de vestigingen in Oosterwolde, Alkmaar of Apeldoorn. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie en sollicitatie

Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact op nemen met Jan Vermaning, commercieel manager UPLUS op telefoonnummer  0516 740 009 of 06- 5581 6465.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je reactie naar jvermaning@uplus.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het vacature overzicht >