Account manager Farmacie

32-40 uur per week

Locatie Alkmaar

Als account manager aan de slag bij een innovatieve speler in de farmacie

Jij bent dé sparringpartner voor apothekers. Je ziet procesverbeteringen, kansen in de markt en weet onze producten en diensten te matchen aan de behoeften van onze klant. Vanuit jouw marktkennis en ervaring weet jij te informeren en enthousiasmeren. Bestaande klanten blijf je ondersteunen en nieuwe klanten sluit je aan. 

Samen met de commercieel manager en collega’s van de afdeling commercie werk je aan het mede ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het salesplan. We hebben een ambitieuze groeidoelstelling waarbij je jouw capaciteiten ten volle kunt benutten.

SPITS Alkmaar is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd
ingepakte geneesmiddelen
aan apotheken met als doel de ‘medicatieveiligheid’
en ‘therapietrouw’ te vergroten. Veilig en vertrouwd medicijngebruik voor
patiënten is waar wij het voor
doen. De patiënt staat bij ons centraal.

De farmaceutische branche is dynamisch en constant in beweging. SPITS Alkmaar
loopt voorop als het gaat
om het ontwikkelen van innovatieve producten en
diensten in deze branche.

Je komt bij ons werken vanuit een splinternieuw kantoor. Modern vormgegeven met alle denkbare faciliteiten. Denk hierbij aan transparante kantoren, flexplekken, bedrijfsrestaurant, een bar, eigen sportschool en groen. We zijn collegiaal, jong en vooral ambitieus! Spreekt dit jou aan en ben je woonachtig in Noord of Zuid Holland? Mooi, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Account manager Farmacie

Wat breng je mee?

Naast een HBO diploma in farmaceutische, commerciële of bedrijfskundige richting heb jij ten minste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ook heb je ervaring in het opbouwen en verbeteren van klantrelaties en ben je in staat om jouw netwerk in de farmacie verder uit te breiden. Affiniteit met de farmacie is hierbij een grote pré. Jij bent enthousiast en beschikt over uitstekende commerciële en sociaal communicatieve vaardigheden. Voor deze rol beschik je vanzelfsprekend over een sterk zelf startend vermogen en kan je goed plannen en organiseren. Je bent een echte doorzetter en gaat voor het resultaat. Kwaliteitsbewustzijn is in onze branche een must.  

Wat ga je dagelijks doen?

  • Acquireren, dit is iets waar jij heel enthousiast van wordt.
  • Je signaleert en creëert nieuwe business kansen;
  • Je denkt met de klant mee om langdurige partnerships op te bouwen;
  • Beheren van de klantrelatie, bezoeken van klanten en het fungeren als aanspreekpunt;
  • Opbouwen, onderhouden en benutten van commerciële netwerken;
  • Vastleggen en bijhouden van klant- en marktgegevens.

We bieden je bij SPITS Alkmaar een afwisselende en uitdagende job in een groeiende en gezonde organisatie Het salaris dat wij bieden is conform de CAO apotheken. De functie van accountmanager farmacie is ingedeeld in schaal: 9.

We vullen dit aan met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een laptop, een iPad en een bereikbaarheidsvergoeding. Daarnaast ondersteunen wij in de opbouw van je pensioen door 2/3 deel in te leggen.

Heb je zin gekregen om kennis te maken met ons?

Solliciteer dan nu via onderstaande informatie;

SPITS Alkmaar BV (www.spitsbv.nl) functie: Accountmanager Farmacie. Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 072-5114292 of  mailen naar vacatures@spitsalkmaar.nl  Via dit e-mailadres kun je je schriftelijke sollicitatie vergezeld van een uitgebreid CV toezenden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.