SPITS Oosterwolde

CONTACTGEGEVENS:
Tel.: 0516 740 000
Mail info@spitsoosterwolde.nl

Rookvrije generatie

Samen met al onze medewerkers gaan we op weg naar een rookvrij SPITS Oosterwolde. We hebben ons als doel gesteld om vanaf 1 januari 2021 een rookvrije werkgever te zijn. 

De eerste stap is gezet: het gehele terrein is rookvrij met één centrale rookvoorziening. De tweede stap is het realiseren van een volledig rookvrij SPITS Oosterwolde. De projectgroep is aan de slag met allerlei activiteiten, zoals:

  • informatiebijeenkomsten voor medewerkers
  • aanbieden van cursussen 'stoppen met roken'
  • bezoek aan bedrijven die geheel rookvrij zijn
  • deelname aan StopTober

Samen op weg naar een rookvrije generatie! 

Links Twan Jansen (dga SPITS Oosterwolde) en rechts Antonios Vonofakos (managing director BD Rowa) voor de Rowa Dose machine
Links Twan Jansen (dga SPITS Oosterwolde) en rechts Antonios Vonofakos (managing director BD Rowa) voor de Rowa Dose machine

SPITS Oosterwolde investeert in nieuwe verpakkingsmachines

SPITS Oosterwolde heeft de strategische keuze gemaakt haar machinepark te vervangen met de nieuwste generatie verpakkingsmachines, de Rowa Dose. Hiervoor is vier jaar geleden een samenwerking aangegaan met BD Rowa uit Duitsland. Gezamenlijk is gewerkt aan verbetering van het concept en de software. Dit jaar worden de Rowa Dose systemen geplaatst.  Met deze vervanging van het machinepark zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen we nog sneller op de behoeften van onze klanten, te weten de apotheken met haar patiënten, inspelen.

“We zijn trots op de aanschaf van deze nieuwe verpakkingsmachines. Hiermee levert SPITS Oosterwolde nog meer toegevoegde waarde op het gebied van therapietrouw en medicatieveiligheid voor de patiënt. Voor onze eigen medewerkers creëren we met deze machines een prettige en professionele werkomgeving, waarin zij met high tech robots werken. Wij zijn dit traject samen met BD Rowa gestart en ik heb alle vertrouwen in een goed eindresultaat”, aldus Twan Jansen, dga SPITS Oosterwolde.

Verkiezing Friese Onderneming van het jaar

In 2018 heeft SPITS Oosterwolde meegedaan aan de verkiezing voor Friese Onderneming van het jaar. Uit meer dan 200 deelnemende bedrijven bereikten wij de finale, waarin we een eervolle 2e plats behaalden. Wij kijken met veel trots terug op deze verkiezing. Het heeft ons de kans gegeven SPITS Oosterwolde op de kaart te zetten en te laten zien waar wij voor staan: medicatie veiligheid voor kwetsbare ouderen.

Bekijk hiernaast de film die ter gelegenheid van deze verkiezing is gemaakt.