SPITS Oosterwolde doneert €787,50 aan Reuma Nederland

SPITS Oosterwolde doneert €787,50 aan Reuma Nederland

Spits Oosterwolde heeft een donatie van €787,50 gedaan aan Reuma Nederland. Regio coördinators Marieke Schoenmaker en Alien Dijkstra kwamen donderdag 27 januari op bezoek bij SPTS Oosterwolde om de cheque in ontvangst te nemen. Met de donatie kan Reuma Nederland onderzoek naar effectieve behandeling tegen reuma faciliteren.

Klanttevredenheidsonderzoek
De donatie kwam voort uit ons klanttevredenheidsonderzoek, dat we jaarlijst in december houden. Om klanten aan te sporen mee te doen aan dit onderzoek, konden zij kiezen voor een, door ons gedane, donatie aan Reuma Nederland. Veel van onze klanten kozen voor deze donatie, wat leidde tot een mooi bedrag van €787,50.

Reuma Nederland
Dagelijks leiden zo’n 2 miljoen mensen aan pijn, stijfheid en vermoeidheid als gevolg van reuma. Ondanks dat de klachten van de meeste vormen van reuma goed te behandelen zijn is reuma zelf nog niet te genezen. SPITS Oosterwolde draagt daarom graag bij aan onderzoek naar medicatie en behandelmethodes.

Naar het nieuwsoverzicht >

 

SPITS Oosterwolde doneert €787,50 aan Reuma Nederland

Bezoek Reuma Nederland
Om de cheque te overhandigen wilden wij Marieke en Alien graag uitnodigen voor een bezoek aan SPITS Oosterwolde. Op deze manier konden wij de regio-coördinators een goed beeld geven van wat wij doen als bedrijf en welke bijdrage we leveren aan de farmaceutische industrie. Een rondleiding mocht daarom niet uitblijven.

Als bedankje kreeg SPITS Oosterwolde een bos bloemen aangeboden.