buy-Windows-8.1-Enterprise-product-key buy-windows-8.1-professional-product-key windows-7-oem-license-key windows-7-ultimate-product-key Office-Professional-Plus-2013-key office-2013-professional-plus-key office-2013-professional-plus-key Key-Office-2013-Pro-Plus Office-Professional-2010-Product-Key office-2013-professional-plus-key
.

Vacatures bij SPITS Oosterwolde

SPITS BV is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Dit systeem ondersteunt apotheken in het verlenen van zorg aan hun patinten in zowel de thuissituatie als in een instelling.

Medewerk(st)er Kantine (5 uur op vrijdag)
 
Voor onze bedrijfskantine zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vlotte en vriendelijke medewerk(st)er die elke vrijdag tussen 14:00 en 19:00 uur inzetbaar is en eventueel ook op andere dagen bij afwezigheid van een collega-kantinemedewerkster.
 
Werkzaamheden:
Je bent verantwoordelijk voor het ordentelijk houden van tafels in de bedrijfskantine en het schoonhouden van de keuken. Je verzorgt de bestellingen van medewerkers in pauzes (broodjes en soep). Daarnaast doe je eventueel andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.
 
Profiel:
Je bent sociaal, gastvrij en representatief en hebt een dienstverlenende instelling. Je kunt goed zelfstandig werken, bent ordelijk en werkt hygiënisch. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid je collega te vervangen bij ziekte/vakantie op andere dagen dan de vrijdag. 
 
Heb je interesse?
 
Stuur dan je motivatie en je CV naar:
SPITS Oosterwolde
t.a.v. Jorryt Taekema
Veengang 21
8431 NJ Oosterwolde 
of per e-mail naar jtaekema@spitsbv.nl
Voor meer informatie kun je bellen naar Jorryt Taekema: 0516 740 005
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.